ПРЕДНОВОГОДИШНИ АКТИВНОСТИ: ПОСЕТА НА ДНЕВНИОТ ЦЕНТАР „ПОРАКА“

Продолжуваат новогодишните активности, денес од страна на Градоначалникот Конзулов беше реализирана посета на дневниот центар „Порака“ по повод претстојните празници и новата 2020 година.

Посакувајки им многу здравје и среќа во новата 2020 година, градоначалникот Герасим Конзулов им додели новогодишни пакетчиња.

 

 

 


 


 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза