ДЕЧИЊАТА ОД ЈОУДГ ,,АЦО КАРАМАНОВ,, ДЕНЕС ОДРЖАА НОВОГОДИШНА ПРИРЕДБА ЗА РОДИТЕЛИТЕ

Во просториите на детските градинки ,,Ацо Караманов“ денес се одржа „новогодишна приредба за родителите“ во која учество зедоа учество 650 дечиња паралелно во 29 воспитни групи на ниво на општина.

Исто така беше доделен и ваучер кој беше наменет за општината од рудникот Бучим, а Градоначалникот Конзулов им го додели на детската градинка, со средствата е обезбеден детски мебел во објектот управна зграда „шкафче за секое дете“.


 
 


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза