ПОСЛЕДИЦИ ОД УПОТРЕБА НА ПЕТАРДИ И ДРУГИ ПИРОТЕХНИЧКИ СРЕДСТВА- одржано едукативно предавање

Денес во просториите на ООУ„Никола Карев“ Радовиш се одржа едукативно предавање на тема: Последици од употреба на петарди и други пиротехнички средства.

Едукативното предавање беше одржана од страна на инспекторите Златко Ристов и Славе Тодоров во соработка со Црвен крст на Република Македонија -Општинска организација Радовиш.

Информираат од ОО Црвен крст Радовиш

 


 
 


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза