СЛЕДУВА БОГАТА НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

Општина Радовиш во соработка со општинските културни и образовни установи и здруженија на граѓани, организира „Богата новогодишна програма“ во следните денови.

 

ПРОГРАМА

21.12.2019 год. Сабота – ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“

 • 18:30 час. Новогодишен концерт и ревија на ЖФГ „Радовишанки Етно“

 

23.12.2019 год. Понеделник  – ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“

 • 11:00 час. Мјузикл „ПЕСНОДЕН“ – 5+ Фамилија, ОХО Продукција
 • 19:00 час. Новогодишен концерт на ДМУЦ „Сергеј Михајлов“ – Штип

 

24.12.2019 год. Вторник  – ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“

 • 20:00 час. Новогодишен празничен концерт на составите ФА „Ацо Караманов“ & Распеани Радовишани, со гости

 

25.12.2019 год. Среда – ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“

 • 09:30 час. Детска театарска претстава „Ловечка казна“
 • 19:00 час. Нов. приредба „Под ова небо секоја ѕвезда своја светлина има“

 

25.12.2019 год. Среда – ООУ „Кирил и Методиј“ – Ораовица

 • 18:30 час. Новогодишен концерт на ФА „Китка“ и пријателите

 

26.12.2019 год. Четврток – СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш

 • 18:00 час. Новогодишна забава, маскенбал, музичка програма

 

26.12.2019 год. Четврток – ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“

 • 20:00 час. Теат. претстава „Умри машки“, Дом на култура „Мирка Гинова“

 

27.12.2019 год. Петок – ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“

 • 18:00 час. Новогодишен концерт на студио за модерен балет „Газели“

 

28.12.2019 – 31.12.2019 год. – ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“

 • Програма – „ДЕДО МРАЗ СО НАС“

 


 
 


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза