УНИВЕРЗАЛНАТА СПОРТСКА ШКОЛА „BE ACTIVE“ ЈА ПРОСЛАВИ УСПЕШНАТА ГОДИНА

Успешната година за Универзалната спортска школа „Be Active“  завршена со лотарија и многу вредни подароци и изненадувања за секој член од оваа школа.


Од „Be Active“ искажуваат благодарност до сите помагатели што секогаш ги подржуваат низ текот на целата година за непречено оваа школа да ги реализира сите предвидени активности

Универзална спортска школа „Be Active“ Радовиш

 
 

 

 


 

 


 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза