ДИРЕКТОРИТЕ ОД ОПШТИНСКИТЕ УЧИЛИШТА НА РАБОТНА СРЕДБА ВО ОПШТНАТА

Реализирање и поддршката од општина Радовиш во сите сфери во работењето на училиштата, беше тема на денешната средба на Градоначалникот Конзулов со директорите од општинските училишта.

Се разговаше за проблемите и активностите кои ги имаат овие училишта и помагање при спроведувањето на покрупните јавни набавки кои претстојат во оваа календарска година.

Информираат од Општина Радовиш


 


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза