ОНБ “БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ” ОД РАДОВИШ ЗБОГАТЕНА СО 200 НОВИ НАСЛОВИ

Нашата библиотеката „Браќа Миладиновци” во Радовиш е збогатена со уште двесте нови наслови.

За сите библиодегустатори ОНБ „Браќа Миладиновци” се грижи и најавува уште други наслови во следниот период.

 

Информираат од ОНБ „Браќа Миладиновци”


 About the author /


Related Articles

Временска прогноза