ПРВА „ЦКА-ПХВ“ ДИСИМИНАЦИЈА-Промоција на хумани вредности

Во просториите на ООЦК Радовиш се одржа првата ЦКА – ПХВ дисиминација во склоп на ЦКА ПХВ Циклусот за 2020 година (Црвен крст во акција -Промоција на хумани вредности).

Оваа работилница ја предводеше ПХВ Дисиминаторот за 2020 година Катерина Стојанова.

На истата присуствуваа ученици од општинските основни училишта од Општина Радовиш.

 


 


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза