ВТОРА „ЦКА-ПХВ ОБУКА“ 2020 ГОДИНА

На ден 07.02.2020година во просториите на ООЦК Радовиш се одржа втората ПХВ Дисиминација во склоп на ЦКА ПХВ циклусот за 2020година.

Оваа работилница ја предводеа дисиминаторите Александра Ристовски и Софија Стојанова а на работилницата присутни беа и Дисиминаторот за 2020 година Катерина Стојанова и Кординативното тело од Клубот на млади на ООЦК Радовиш.

На истата приуствуваа 30 ученици од општинските училишта од општина Радовиш.

 

 


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза