ЗИМСКО ВОЗЕЊЕ ВЕЛОСИПЕД ДО РАБОТА ИЛИ УЧИЛИШТЕ

Учениците заедно со своите наставници од ПУ „Никола Карев ” во село Бучим кое работи во склоп на ООУ „Никола Карев” Радовиш се приклучија да го одбележат осмиот по ред интернационален ден „Зимско возење велосипед до работа или училиште“ користејќи го велосипедот како превозно средство со што директно допринесува во зачувување на животната средина.

На фотографиите се гледа нескриена радост и можност да видите како се дружиме со велосипедот во руралните средини.

 


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза