РАСПИШАН ОГЛАС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ЛИНИИ ЗА ЛИНИСКИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

ОГЛАС ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ЛИНИИ ЗА ВРШЕЊЕ НА ОПШТИНСКИ ЛИНИСКИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

 

Информираат од Општина Радовиш


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза