ОДРЖУВАЊЕ И ЧИСТЕЊЕ НА ПАТИШТАТА И УЛИЦИТЕ НИЗ ОПШТИНАТА

Општина Радовиш врши навремено и редовно одржување и чистење на улиците и патиштата низ општината во која е вклучена и механизацијата за чистење на снег.

Изминативе два дена се изврши благовремено чистење на снегот во населените места Бучим, Аликоч, Коџалија, Тополница, Дамјан, Калаузлија и градското подрачје.

Информираат од Општина Радовиш

 


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза