ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМА „БЕЗБЕДНОСТ ВО ПЛАНИНА“

На ден 21.02.2020 год во ООУ”Крсте Петков Мисирков” Радовиш беше одржано предавање на тема -Безбедност во планина во организција на Црвен крст на -Општинска организација Радовиш.

Предавањето беше на ученици од девето одделение од страна на Зоран Мајсторски -алпинист и инструктор по алпинизам и спасување.

 


 

 

Related Articles

Временска прогноза