САНИРАЊЕ И ОБНОВУВАЊЕ НА ШАХТИТЕ И ИСПУСНИТЕ РЕШЕТКИ

ЈП Плаваја на терен деновиве ги санира испусните решетки и шахти за атмосферската канализација, кои се оштетени или пропаднати од самото движење на возилата на дел од коловозот низ градот.

Овие активности како што истакнаа се дел од редовните програмски активности и работи на ЈП Плаваја

 


 

 

Related Articles

Временска прогноза