СЛЕДНАТА НЕДЕЛА ДВА КОНТРОЛНИ НАТПРЕВАРИ НА РК РАДОВИШ

РК Радовиш кој ги започна подготовките за претстојниот дел од првенството, активно ги реализира тренинзите во ладната спортска сала во Радовиш.

Тренерот Мијалов истакна дека и покрај минималните услови во салата екипата се подготвува и следната недела ке се одиграт два контролни натпревари.

РК Радовиш ќе гостува во Прилеп на истоимената екипа РК Прилеп, и во Кавадарци кај ГРК Тиквеш. Планирано е да се одиграт уште 3-4 контролки пред почетокот на пролетниот дел на сезоната кој започнува на 29 февруари, а во Радовиш ни гостува РК Пролет од Скопје.

 


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза