УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“ ДЕЛ ОД ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ “WINTERBIKETOWORKDAY”

Вчера ООУ „Никола Карев“ се приклучи во одбележувањето на осмиот интернационален “WinterBikeToWorkDay” и реализираше возење на велосипед до училиштето и по улиците на градот, со цел промовирање на велосипедот како превозно средство кое не ја загадува околината но и подобрување на јавното здравје и квалитетот на животот воопшто.

 


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза