ЈП „ПЛАВАЈА“ РАБОТИ НА КАСТРЕЊЕ НА ДРВАТА НИЗ РАДОВИШ

ЈП „Плаваја“ деновиве активно работи на кастрење на дрвата и гранките низ градското подрачје, и кејот на Радовишка река.

Оваа комунално претпријатие исто така беше објавило известување до сите граѓани за ослободување на просторот и отстранување на возилата на веќе предвидените локации кои ќе бидат опфатени во овој период.

 

 


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза