27 ДАРИТЕЛИ ОД ВЧЕРАШНАТА АКЦИЈА ВО КОНЧЕ

На ден 04.02.2020 год (вторник) во просториите на Општина Конче се одржа крводарителска акција, на оваа акција крв дарува 27 дарители.

Од ОО Црвен Крст искажуваат голема благодарност до сите дарители кои ја покажаа својата хуманост.


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза