41 ДАРИТЕЛ ОД ВЧЕРАШНАТА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

На ден 18.02.2020 год (вторник) во просториите на Црвен крст, Општинска организација Радовиш се одржа крводарителска акција, на крв дарува 41 дарител.

Голема благодарност до сите дарители кои ја покажаа својата хуманост искажуваат од Црвен крст, Општинска организација Радовиш.


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза