„DRY TOOLING“ НАТПРЕВАР “ПРВ ЧЕКОР”- ДЕМИР КАПИЈА, ЧЛЕНОВИТЕ ОД AK „ПЛОЧА“ УБЕДЛИВО НАЈДОБРИ…

Алпинистички клуб Плоча од Радовиш учествуваше со тројца натпреварувачи, и освои 1-во место Јован Станишков, 3-то место Зоран Мајсторски, и 4-то место Гоце Јовановски.

Минатата сабота беше одржан натпревар во качување по карпи во зимски условиjа “Drytooling – Прв Чекор” по повод Свети Трифун во Демир Капија. На овој натпревар учествуваа гости и од Русија и Бугарија, исто така имаше и категорија жени.

Мажи:
Jован Станишков
Григорий Колычев
Зоран Маjсторски


Жени:
Александра Колычева
Маja Бошкоска


Ветерани:
Киро Геогиев
Дарио Милошевик

Фотогалерија: Алпинистички Клуб – Плоча – Радовиш


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза