СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ДЕНЕС ЌЕ ЈА ОДРЖИ 39 СЕДНИЦА

Денес, Советот на општина Радовиш ќе ја одржи 39-та редовна седница, со дневен ред од 23 точки.

Како што информираа од општина Радовиш, денес врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, Претседателот Коле Чаракчиев донесе Решение за свикување на 39 седница на Советот на општина Радовиш.

 

Седницата ќе се одржи на 27.02.2020 година (Четврток) со почеток од 15.00 часот. во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш.

ДНЕВЕН РЕД – 39-та Седница на Советот на општина Радовиш


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза