ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА СПОРТСКАТА САЛА ВО РАДОВИШ

Согласно мерките за спречување на ширењето и сузбивање на корона вирусот заради заштита на населението на општина Радовиш, денес беше извршена дезинфекција на објектот спортска сала во Радовиш од страна на вработените.

 

 
 

                            

About the author /


Related Articles

Временска прогноза