ДОНАЦИЈА НА ЗАШТИТНИ МАСКИ ОД КОНФЕКЦИЈА „СИМА“ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ПС „РАДОВИШ“

Конфекција Сима од Радовиш денес донираше 200 маски за вработените од ПС „Радовиш“ кои секојдневно си ја вршат својата должност и работа.

Оваа донација од нашата радовишка конфекција е една од повеќето кои се реализирани овие денови, а од конфекцијата истакнуваат дека продолжуваат со изработка на заштитните маски, а институциите кои им се потребни да ги контактираат.About the author /


Related Articles

Временска прогноза