ПЕТ МЕДАЛИ ЗА ПИОНЕРИТЕ ОД ЏУДО КЛУБОТ „СЕНСЕИ“ ОД ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО

Во Прилеп беше одржано државното првенство за пионери, каде што учествуваа нашите најмлади џудисти од Џудо клубот „Сенсеи“ од Радовиш.

 • Нашите млади надежни џудисти го постигнаа следниот успех:
  Неда Поцкова 2 место
  Анастасија Ржева 2 место
  Јован Крстев 3 место
  Никодим Геговски 3 место
  Марко Илиев 3 место

Честитки до џудистите, со подобар успех следниот настап!

 

 
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза