КОНЧЕ: МОБИЛНИТЕ ТИМОВИ НА ЦРВЕН КРСТ ДОСТАВУВАА ПОТРЕБНИ РАБОТИ НА СТАРИ И ИЗНЕМОШТЕНИ ЛИЦА

Денес мобилните тимови од Општина Конче извршија достава на храна, средства за хигиена и лекови на стари и изнемоштени лица во Општина Конче.

Во согласност со препораките на Владата и Министерството за Здравство ве охрабруваме доколку имате потреба од доставување на храна, средства за хигиена и сл. да се обратите до Општинска организација на Црвен крст Радовиш.

 About the author /


Related Articles

Временска прогноза