МОБИЛНИТЕ ТИМОВИ НА ЦРВЕН КРСТ – ДОСТАВУВАЊЕ НА ХРАНА, ЛЕКОВИ И ХИГИЕНСКИ СРЕДСТВА

На ден 23.03.2020 мобилните тимови на ОО ЦК Радовиш извршија достава на храна, средства за хигиена и лекови семејства во Општина Радовиш и стари лица кои живеат сами во с. Дамјан.
Во согласност со препораките на Владата и Министерството за Здравство ве охрабруваме доколку имате потреба од доставување на храна, средства за хигиена и сл. да се обратите до Општинска организација на Црвен крст Радовиш.

 

 
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза