ОПШТИНА РАДОВИШ ОБЈАВИ ОДЛУКА ЗА УТВРДУВАЊЕ МЕСТА ЗА ИСТАКНУВАЊЕ ПЛАКАТИ БЕЗ НАДОМЕСТ

ОДЛУКА ЗА УТВРДУВАЊЕ МЕСТА ЗА ИСТАКНУВАЊЕ ПЛАКАТИ БЕЗ НАДОМЕСТ
 
Се утврдуваат места за истакнување изборни плакати без надомест за секој организатор на изборна кампања кој ке учествува на предвремените Парламентарни избори 2020.
Информираат од Општина Радовиш

 

Related Articles

Временска прогноза