ОРГАНИЗИРАН ХУМАНИТАРЕН ХЕПЕНИНГ ВО РАМКИ НА ЦКА-ПХВ ЦИКЛУСОТ

На ден 09.03.2020 год во ООУ „Крсте П. Мисирков“ -Радовиш во организација на Црвен крст -Општинска организација Радовиш во рамки на ЦКА-ПХВ циклусот 2020 год. беше организиран хуманитарен хепенинг.

На истиот беше изложена храна приготвена од учениците и наставниците во училиштето.

Средствата од овој хуманитарен настан се наменети за социјално загрозено семејство од Општина Радовиш.

Голема благодарност до ООУ „Крсте П.Мисирков“- Радовиш за подршката на овој хуманитарен настан – истакнуваат од Црвен крст -Општинска организација Радовиш

 
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза