ПРЕПОРАКИ И ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УСЛУГИТЕ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Имајки ги во предвид секојдневните ваши потреби од услугите на локалната самоуправа ве известуваме дека почитувајки ги препораките на Владата за преземање дополнителни и заострени мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот, како и препораките од Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство Ви препорачуваме.

Да се воздржите од сите ваши потреби до локалната самоуправа кои трпат одлагање;

Контактите со вработените од локалната самоуправа почнувајки од 12.03.2020 година, заклучно со 27.03.2020 година можете да ги имате преку телефон и електронски пат во текот на работното време;

Општина Радовиш
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза