ИНФОРМАЦИИ, ПРЕПОРАКИ, ПРАШАЊА, ОДГОВОРИ И ВИСТИНИ ЗА КОРОНА ВИРУСОТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Сите информации, препораки, прашања, одговори и вистини за корона вирусот на официјалниот сајт на Министерството за здравство (кликни овде)


7 начини како да го спречиме ширењето на корона вирусот (Видео)

Како се пренесува КОВИД – 19 и како да се заштитите (Видео)

 
 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза