10 ЛИЦА ВО РАДОВИШ ЗАТЕКНАТИ ЗА ВРЕМЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Ноќта на 29/30.03.2020 година на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Струмица 31 граѓанин ги прекршил прописите и наредбите предвидени од страна Владата и Министерството за здравство на РСМ за време на епидемија, односно ги прекршиле предвидените забрани за движење во определен период.

Четиринаесет од овие лица се затекнати на подрачјето на Полициската станица Струмица, десет на подрачјето на Полициска станица Радовиш, шест на подрачјето на Полициска станица Гевгелија и едно на подрачјето на Полициската станица Валандово. Во просториите на полициските станици се приведени 15 лица

  

About the author /


Related Articles

Временска прогноза