ЗАБРАНА ЗА ПРИСТАП, УПОТРЕБА И СОБИРИ НА ЛОКАЦИЈАТА „ВЛАШКИ КОЛИБИ“

Поради вонреднта ситуација настаната поради коронавирусот (COVID-19) и реакција на надлежните органи од 23.03.2020 год. се забранува пристап, употреба и секакви собири на локацијата „Влашки колиби“.

Ќе се извршуват контроли од општинските служби и од МВР Радовиш. Ги замолуваме сите граѓани да ги почитуват превземените мерки од странана на институциите.


Информираше на својата ФБ страна Градоначалникот Благој Илиев
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза