21 ДАРИТЕЛ ОД ДЕНЕШНАТА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

На ден 10.03.2020 год (вторник) во просториите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Радовиш се одржа крводарителска акција, на крв дарува 21 дарител, голема благодарност до сите дарители кои ја покажаа својата хуманост

 
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза