Видео+Фото: АТОМИЗЕР ДЕЗИНФИЦИРАШЕ НИЗ УЛИЦИТЕ ВО ОПШТИНАТА

Во текот вчерашниот ден се вршеше аерослона дезинфекција на Радовиш, денес се продолжи по населените места.

Атомизиер од 2300 литри вршеше дезинфекција низ улиците на градот, од Општина Радовиш искажаа благодарност до бизнисменот Ѓорги Цветков од Струмица кој ја отстапи механизацијата за оваа мерка и дезинфекциа која се спроведува во нашата општина.

АЕРОСОЛНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА

АЕРОСОЛНА ДЕЗИНФЕКЦИЈАВо текот вчерашниот ден се вршеше аерослона дезинфекција на Радовиш, денес се продолжи по населените места.

Gepostet von Radovis News am Dienstag, 7. April 2020

 

 

 About the author /


Related Articles

Временска прогноза