Видео: РАДОВИШ НИЗ ОБЈЕКТИВОТ НА МИХАИЛОВ…

Едно прекрасно видео од нашиот сограѓанин и соработник на порталот RadovisNews,  фотографот Стојан Михаилов.

Видеото е снимено во месец март како што ни рече авторот, и преку него е успеано да се доловат дел од прекрасните убавини на нашиот град…

Благодариме за видеото!

 

 

 

 

 About the author /


Related Articles

Временска прогноза