ДЕЗИНФЕКЦИЈА ПРИ ВЛЕЗ ВО РАДОВИШ, ЗЕЛЕНИОТ ПАЗАР УТРЕ ЌЕ РАБОТИ

Врз основа на претходно донесената одлука на Општинскиот штаб за заштита и спасување и препораките денес  ЈП „Плаваја“ го постави автоматскиот уред за дезинфекција на моторни возила на влезот во градот кај бензинските пумпи и на мостот пред Раклиш.

Исто така замолуваат граѓаните да внимаваат и да ја почитуваат патната сигнализација, влезот кај Монополот е затворен и целиот сообраќај за влез во Радовиш се одвива преку булеварот Александар Македонски.

Исто така денес беше проселдена информација дека утре градскиот зелен пазар ќе биде отворен.About the author /


Related Articles

Временска прогноза