ЕЛЕКТРОНСКА ПЛАТФОРМА pomagame.mk

ЕЛЕКТРОНСКА ПЛАТФОРМА „ПОМАГАМЕ“

На неа се поставени информации од сите општини со краток опис за услугите што ги нудат во услови на КОВИД 19, како и кратка видео обука за сите ангажирани лица. Сите содржини се достапни на двата јазика.

pomagame.mkAbout the author /


Related Articles

Временска прогноза