ЗАПОЧНУВА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС (16:оо-05:oo )

ВОНРЕДНА СОСТОЈБА И ПОЛИЦИСКИ ЧАС

Oд 19 март, 2020 година Македонија се наоѓа во вонредна состојба.

Се забранува движењето на сите граѓаните: во работни денови од 21:00 до 05:00, а за време на викенд од 16:00 до 05:00, освен за итни медицински потреби.

Се забранува движењето на граѓаните над 67 години од 11:00 до 05:00, следниот ден.

Се забранува движењето на млади до 18 години од 21:00 до 12:00, следниот ден.

 

 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза