ИЗГРАДБАТА НА СПОРТСКАТА САЛА ВО КОНЧЕ СО ФИНАЛНИ РАБОТНИ АКТИВНОСТИ

Во Конче се одвиваат финалните активни градежни работи околу изградбата на Спортската сала, овој проект е еден од приоритетните проекти на општината.

Инаку оваа спортска сала која е во склоп на ОУ „Гоце Делчев“ во Конче е прва спортска сала која ќе биде изградена во општина Конче, со оваа спортска сала ќе се подобрат условите на младите во нивното спортувањето и изведување на наставата по физичко образование


About the author /


Related Articles

Временска прогноза