КУЛТУРА? НАВИКА? ИЛИ ??? – проценете сами!

Чисто информативно, имаме канти пред секој маркет, скоро на секое ќоше!

Но едноставно на патот и улиците е подобро да се фрлат? Поединците ќе се препознаат… И не обидувајте се да го срамите градот и другите граѓани на нашата општина!

 

Радовишка НАВИКА ?, Култура ?- можеби?
About the author /


Related Articles

Временска прогноза