НАБАВЕНИ 45 СКАФАНДЕРИ-ЗАШТИТНИ ОДЕЛА

Општина Радовиш информираше дека се набавени заштитни одела за вработените во полицијата, комуналното претпријатие и здравствениот дом. Заштитата и здравјето на луѓето кои се на првата линија во справувањето со кризата е од огромно значење за сите нас.

Општина РадовишAbout the author /


Related Articles

Временска прогноза