ПРОДОЛЖУВААТ ХУМАНИТАРНИТЕ ДОНАЦИИ ЗА СТАРИ, ИЗНЕМОШТЕНИ ЛИЦА И ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Црвен крст -Општинска организација Радовиш продолжува со делењето на хуманитарните пакети донација од Општина Радовиш за стари и изнемоштени лица, лица со попреченост и лица приматели на социјална помош, во текот на оваа недела се делеше хуманитарна помош во Општина Радовиш.

 

Голема благодарност искажаа до ТППЕ Радовиш кои помогнаа во дистрибуцијата на пакетите до оние на кој помошта им е најпотребна во овој момент – искажаа од Црвен крст -Општинска организација Радовиш

 About the author /


Related Articles

Временска прогноза