КОНЧЕ: СНАБДУВАЊЕТО СО ЕЛЕКТИЧНА ЕНЕРГИЈА ПРОДОЛЖУВА НОРМАЛНО

Интервенција во тешки теренски услови, и завршена санацијата на во Општина конче кој во раните утрински часови од снежните врнежи беше оштетен.

Далеководот е сменет и снабдувањето со електична енергија на Конче продолжува нормално – информираше Градоначалникот Благој Илиев

 


Информираше Градоначалникот Благој Илиев

 

 

 About the author /


Related Articles

Временска прогноза