УНДП ЗА ПРОЕКТОТ „ОКР“ ЗА ЛИЦАТА КОРИСНИЦИ ОБЕЗБЕДИ СРЕДСТВА ЗА ЗАШТИТА И ДЕЗИНФЕКЦИЈА

Општина Радовиш упатува голема  благодарност до УНДП-Скопје кои за проектот ОКР-2019  за лицата кои се вклучени во самиот проект во Оштина Радовиш  како лица за посета на стари им обезбеди заштитни маски, ракавици, визери, средства за дизинфекција со цел зачувување на здравјето на самите лица како и на лицата кои се крајни корисници.

 

 Related Articles

Временска прогноза