Фото: ДАЛИ РАДОВИШАНИ ГИ ПОЧИТУВААТ ПРЕПОРАКИТЕ?

РАДОВИШ – 07.04.2020 година. 11.30 часот.

 

И покрај големиот број на пораки, известувања и други апели за почитување на мерките против ширење и спречување на корона вирусот, граѓаните ???

Инаку при обиколката на Радовиш беше забележано дека секој субјект, или маркет или аптека или банка си има ред и правила на влегување и услуга, оваа гужва пред објектите ги прават самите граѓани…

Погледнете и проценете дали ???

 About the author /


Related Articles

Временска прогноза