Фото: КОНЧЕ И РАДОВИШ ВО ВИКЕНД ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

МИРНО, СКОРО БЕЗ НИКАКВО ДВИЖЕЊЕ ВО ДЕЛОТ КАДЕ ШТО ПОМИНАВМЕ НИЗ ОПШТИНИТЕ КОНЧЕ И РАДОВИШ…

Освен редовните контролни пункта на влезовите во Радовиш денес посетивме уште еден пункт и тоа во Општина Конче кај бензинската пумпа каде што имаше присутни полицајци кои вршеа контрола. 

Од нашата репортажа преку фотогалеријата забележавме редовно движење на лица кои пристигаат и одат на своите работни места, земјоделците кои ја вршеа својата работа по своите ниви и посеви.

 

  

About the author /


Related Articles

Временска прогноза