КОНЧЕ: ЧИСТЕЊЕ И САНИРАЊЕ НА БАНКИНИТЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ПАТИШТА (Фото)

ЈКП Лакавица од Конче деновиве активно работи на чистење и санирање на банкините на локалните патишта низ општината со механизација и косење на пораснатата трева и вегетација покрај патиштата.

 

 

 


 

Related Articles

Временска прогноза