ОБНОВУВАЊЕ НА УРБАНАТА ОПРЕМА И ПОСТАВУВАЊЕ НА НОВИ КЛУПИ НИЗ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА И ГРАДОТ РАДОВИШ

На неколку локации во градот Радовиш започна поставувањето на клупи и населените места кои за прв пат ќе добијат ваква урбана опрема .

Долж булеварот во Радовиш како и во Бучим и Тополница се веќе поставени – инвестираме во подобри услови за сите – Информираат од Општина Радовиш.

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза