ПОСТАВЕНИ ДОПОЛНИТЕЛНИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА СЕЛЕКЦИЈА НА СТАКЛЕН ОТПАД

 ЈП „Плаваја” Радовиш го зголеми бројот на контејнери за селекција на стаклен отпад со поставување на 10 нови контејнери на нови 10 локации низ градот.

Радовишани досега се покажаа како одговорни граѓани во селекцијата на стаклен отпад и искрено се надеваме дека со новите локации на контејнерите за селекција на стаклен отпад таа одговорност уште повеќе ќе се зголемува – информираат од ЈП „Плаваја“

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза