ПОТПОРНИОТ ЅИД ВО ЗАВРШНА ФАЗА (фото)

Во завршна фаза е изградбата на потпоркиот ѕид на ул. Св. Спасо Радовишки. 

Овој проект е од големо значање, бидејки со неговата изградба ќе се стабилизира одронувањето на дел од ридот кое што претставуваше опасност за движење на граѓаните и нормално сообраќајно движење на возилата.

 

 

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза